Kan jag betala kyrkkaffet om jag inte har pengar?

Det kanske trots allt blir svårt, men som alternativ prövar vi nu två sätt att betala eller ge en gåva om du inte har kontanter med dej. Vi kommer såklart inte att neka kontanter om du vill betala kaffet med ”riktiga” pengar.

SMS-gåva

Om du inte är på plats i kyrkan eller kanske är förälder eller anhörig och på ett enkelt sätt vill ge ett bidrag till församlingen eller ungdomsarbetet kan du skicka ett betal-SMS till oss. Kostnaden hamnar på din mobilräkning och när den är betald så kommer pengarna till kyrkan.

Vill du ge på detta sätt så skickar du ett SMS till numret 72980 och styr med texten gåvans storlek. Texten Vaggeryd50 ger 50kr till församlingen eller  vaggerydsmu100 ger 100kr till ungdomsarbetet. Du får ett SMS tillbaka som kvitto om det gick bra.

Mer information om gåvor kan du läsa här.

Kortbetalning

Om du är i kyrkan och vill betala med kort för kyrkkaffe eller ge kollekt så använder vi en läsplatta med kortläsare och tjänsten iZettle. Du betalar som i en affär och får signera ditt köp på skärmen eller med PIN-kod. Pengarna dras från ditt konto direkt och sätts in på församlingens konto dagen efter. Under utvärderingen så används Gunnar Gustafssons läsplatta och kortläsare eftersom församlingen inte har en läsplatta i dagsläget.

Mer information om SMS-gåvor och kortbetalningar kommer att ges på församlingsmöte och vid kyrkkaffe.

Har du frågor så kontakta Gunnar Gustafsson 0703-671681.