Spännande onsdagskvällar i höst 2013

Revolt mot duktigheten

Ja det är en av de rubriker som finns på tre av höstens onsdagskvällar.
Vid varje samling kommer enkel fika att serveras och möjlighet ges till frågor och samtal.

Onsdagskvällarna samarrangeras av kyrkorna i Vaggeryd samt  bildalogga

Ta med dig din familj, arbetskamrat, din granne och känn dig välkommen!

Onsdag 18/9 19.00 Betelkyrkan Cajsa Tengblad

”Revolt mot duktigheten – om att finna vila i sitt eget värde”

Om Cajsa: Är egen företagare: Cajsa Tengblad Education AB (CTE). ”Mitt företag står på tre ben: föreläsningar, skrivande och coachsamtal. Från och med hösten 2010 arbetar jag heltid som frilansande föreläsare och författare.”

Onsdag 9/10 kl 19.00 Betelkyrkan Göran Skytte, servering

”Förvandlingen från död till liv”

De första dagarna kunde jag knappt höra. Jag förstod inte vad jag läste. När jag skulle äta hamnade maten i håret. Jag kunde inte skriva, inte gå, inte någonting. Jag kunde knappt tala. Men jag kände ingen livsångest, ingen dödsångest. I stället kän…

Så berättar journalisten Göran Skytte i sin bok; Förvandlingen från död till liv.

inträde 50 kr

Onsdag 27/11 kl 19.00 Missionskyrkan Nisse Kummu

”Kan Gud verkligen förlåta allt”

Han studerar sista året på pastorsutbildningen vid Korteboskolan i Jönköping. Men han är långt från vilken frikyrkokille som helst.
Nisse Kummu har suttit inne i 14 år för rånmord, blivit kristen och valt en annan bana i livet.