Hoppets tid – Equmeniakyrkans Internationella insamling

Var med och ge en gåva till Equmeniakyrkans internationella insamling, som i år har temat Hoppets tid. Använd gärna vårt plusgiro: 90 03 28-6 eller skicka ett SMS till 72980 med texten MATPAKET. Då går 200 kr till vårt internationella arbete.

Det kan verka nästan provocerande att tala om hopp när världen ser ut som den gör. Men tillsammans fortsätter vi hoppas. På skydd och trygghet. På rättvisa och fred. På Gudsrikets utbredande. På ett liv med mening och en tro på Jesus som bär.

Vi tror på Guds tid, möjligheternas tid. Där vi får bära hoppet för den som tappat hoppet, vi får vara med och skapa hopp och framtidstro där det verkar hopplöst. Därför är temat för vår kyrkas internationella insamling Hoppets tid.

Det regelbundna givandet är viktigt och därför vill vi också gärna uppmuntra till att bli månadsgivare eller att öka ditt månadsgivande inför det nya året.

Klicka här för att ladda hem folder för att bli månadsgivare.

Med tack för din gåva och bön om Guds välsignelse och en glädjerik insamling i Hoppets tid.

Lasse Svensson
Kyrkoledare