Böneskola våren 2015

Boneskolavt15

Böneskola 2015

Lärljungarna sa till Honom: ”Herre, lär oss att be..” (Luk 11:1)

Under våren 2015 vill vi uppmuntra till bön och förbön. Sju onsdagar samlas vi tillsammans från olika kyrkor för att lära oss mer om bönens möjligheter och betjäna varandra och vårt samhälle. Oavsett var du befinner dig i livet så kan bönen utvecklas och bli en kraftkälla i ditt liv.

Vardagsnära bön

Ojämna veckor samlas vi för att praktisera bön. Det finns många olika sätt att uttrycka sin bön på och tillsammans får vi lovsjunga Herren och be för varandra och vårt samhälle. Vi kommer också att fira nattvard någon onsdag

Start 28 januari kl 19:00-20:00

Temakvällar

Jämna veckor kommer olika talare att undervisa om bön och hur vi praktiskt kan betjäna varandra som förebedjare. Alla som vill läsa sig mer om bön, förbön och vill få mer kunskap om hur man ber för andra är varmt välkomna.

Start 4 februari kl 19:00-20:30

28/1 Vardagsnära bön i Missionskyrkan. Presentation av Böneskolan.

4/2 Temakväll i Pingstkyrkan. ”Förbön med omsorg och profetisk pregnans” Talare: Bernth Antonsson & Chatrine Carlsson från förböns- och själavårdsrörelsen, Helhet genom Kristus.
11/2 Vardagsnära bön i Missionskyrkan.
18/2 Temakväll i Betelkyrkan. ”Fasta – ett effektivt sätt att be”. Talare Henrik Mjörnell
25/2 Vardagsnära bön i Missionskyrkan. (Frivillig fastedag)

4/3 Temakväll i Pingstkyrkan. ”Bön för sjuka”. Talare Linda Andersson från Missionskyrkan Lagan
11/3 Vardagsnära bön i Missionskyrkan