Medarbetare till vårt Barn- och Ungdomsarbete i Vaggeryd, heltid. Är det du? (2015)

UL2015sVi söker en medarbetare på heltid som vill vara med och utveckla vårt ungdomsarbete

Vaggeryds Missionsförsamling är en del av Equmeniakyrkan och vi har ca 150 medlemmar. Vi har ett aktivt barn- ungdomsarbete som sker inom Equmenia. Varje vecka deltar totalt ett hundratal barn, ungdomar och ledare i våra olika verksamheter.

Nedan följer några exempel på vilka olika verksamheter som finns idag:

• Scout
  • Tonår
  • Konfirmationsläsning
  • Vinterskidläger för tonåringar
  • Ekumeniskt arbete tillsammans med ortens övriga kyrkor
  • Sommarkollo
  • Barnkör
  • Öppen förskola

Arbetsuppgifter

Din främsta uppgift är att stötta och inspirera ungdomar till en personlig tro på Jesus Kristus.
Tillsammans med vår pastor och vårt härliga ledargäng kommer du att delta, organisera, leda, utmana och inspirera oss i vårt arbete med barn- och ungdomar. Du kommer också att samarbeta med ungdomsarbetarna i de tre andra kyrkorna på orten.
Du förväntas följa och delta i Equmenias arbete på region och riksnivå.

Kvalifikationer

Vi förutsätter att du har en egen bekännande tro och att du brinner för arbetet med barn och ungdomar och församlingen.
Du kan både samarbeta med andra och arbeta självständigt, ta egna initiativ, organisera och planera.
Utbildning och tidigare erfarenhet med inriktning på församling, barn- och ungdomsarbete är en merit, men personlig lämplighet är avgörande.
Sport och/eller musikintresse är en bonus.

Omfattning

Heltid. Du arbetar dagtid, kvällar och helger inom de regler som gäller för förtroendearbetstid.

2015-08-15 eller enligt överenskommelse

Lönenivå

Enligt överenskommelse. Vi följer kollektivavtal

Varaktighet

Ett år, eventuellt kan det bli aktuellt med längre tid

Upplysningar

Är du intresserad av att få veta mer kontakta
Ann-Charlotte Svensson 070-540 90 23, ordförande församlingen.

Vi vill ha din ansökan senast 2015-06-10

Ansökan sänds till