Scouthajk 2016-10-08, info & anmälan

DSC 0218 1

Kårhajk & Scoutinvigning

Nu är det dags för höstens stora scoutgrej, hajk och scoutinvigningsgudstjänst!

Ta med alla du känner till kyrkan på söndagen!

Hajken

Vi samlas i Missionskyrkan lördagen 08 oktober kl. 14:00. Glöm inte att äta lunch innan du kommer och ta med fika/mellanmål till eftermiddagen. Vi ordnar med kvällsmat, nattamat och frukost. Spårarna sover inne, upptäckare och äventyrare sover i vindskydd.

Vi kommer att gå en spårning till Skomakarebygget. Vi kommer tillbaka till Missionskyrkan ca. kl 9:30 på söndagen. Vi åker bil hem och ledarna kör, men om någon förälder gärna vill hjälpa till att skjutsa så prata med din ledare eller kårchefen, Gunnar Gustafsson 0703-671681.

Hajken kostar 60 kr som gärna betalas direkt till vårt bankgiro 687-9712 alt Swish 1232887305 senast 6/10 (glöm inte ange ”hajk” och scoutens namn).

Utrustning, (glöm inte att märka dina grejer)

Ryggsäck för att bära matsäck och ev extra kläder på vägen dit. (Övrig packning åker bil)
Scoutskjorta och/eller halsduk
Fika/mellanmål för ett tillfälle
Regnkläder
Sovsäck & Liggunderlag
Varm tröja
Sovkläder
Underställ
Tallrik, mugg, bestick
Toalett-saker
Mössa, vantar
Ficklampa
Goa sockar
Bilkudde (om du brukar ha det)
Sköna gå-skor/stövlar
Glatt humör och godis till ledarna

Scoutinvigningen!

söndagen den 09 oktober kl.10.00 är det årlig scoutinvigningsgudstjänst med medverkan av alla scouter och ledare. Då inviger vi nya scouter och ledare. Efteråt serveras det fika.

Det är samling kl 09:40 för ALLA scouter och ledare. Samma tid gäller om du inte kan vara med på hajken men vill komma på gudstjänsten.

OBS! Invigda Spårare ska ha halsduk på, Upptäckare och Äventyrare ska bära scoutskjorta och halsduk. Behöver du köpa något nytt så prata med din ledare så fort som möjligt eller beställ direkt på www.scoutshop.se – läs mer i medlemsinformationen som skickades ut i början av terminen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Anmälan (ges till din ledare eller lämnas i kyrkans brevlåda senast måndagen 3/10)
Du kan också anmäla dej här nedanför.